14 maj 2012

MUMS!

Halloj!
Jag och Mysan har precis bakat klart våra cupcakes och vi har tagit oss ett smakprov och det är nog dom godaste jag någonsin smakat! Gjorde Leilas Kladdkake-muffins utan choklad eller kakao och jag hade också i lite solrosfrön, sesamfrön, pumpafrön och linfrön plus lite grädde!
Sen skulle jag göra smörkräm att ha uppe på men då när jag redan kläckt äggen så visar det sig att vi inte har något florsocker hemma så jag gjorde en liten egen variant på de som jag trodde skulle bli total katastrof men det blev SÅ gott!
Jag hade i:
  • 2 ägg
  • Cirka 1-1,5 matskedar ljus sirap
  • Cirka en fjärdedel av en matsked med vetemjöl
  • Cirka en matsked gräddfil eller creme freche (Jag använde gräddfil)
  • CIRKA 150g rumsvarmt smör
  • En matsked grädde
  • Cirka 2-3 deciliter strösocker 
(det var nog ungefär allt? Haha mycket ''cirka'' där! Och det är förresten bara att blanda ihop allt, helst med elvisp.)

Cupcake/muffin receptet hittar ni här! Och kom ihåg att ta bort kakaon och chokladen om ni vill göra lika som jag gjorde!
Mums!!
MUMS!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar